Välmående, ledarskap och tekniska lösningar
- under ett och samma tak!

Pandemin har tvingat företag till omfattande förändringar samtidigt som förväntningarna på ledarskapet och arbetskulturen ökar. Att hantera dessa snabba förändringar är inte det enklaste, vi vet. Därför samlar Personal & Chef alla som leder och utvecklar personal i Sverige den 1-2 december 2021 på Kistamässan för att kompetensutvecklas och utbyta erfarenheter. Huvudfokus i år är välmående, ledarskap och tekniska lösningar. Varmt välkommen!

Glad besökare Personal & Chef
Din säkerhet - vårt fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin.
Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.
Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.
Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Nominera till ÅRETS lilla STORDÅD

Den senaste tiden har varit en utmaning på många sätt och då kan en handling, stor som liten, ha gjort det där lilla extra för att orka genom allt som kändes så långt borta. Därför vill vi på Personal & Chef tillsammans med branschen.se uppmärksamma Den handlingen under mässan den 1-2 december 2021 genom priset ÅRETS lilla STORDÅD.

Har någon/några gjort det där lilla extra för dig som förtjänar att lyftas fram? Nu har du chansen att visa din uppskattning genom att nominera handlingen via formuläret i knappen.

Axplock av programmet

Vi jobbar med att sätta ihop ett givande program för dig som leder personal. Nedan finner du ett axplock av de seminarier som kommer vara på plats och inom kort presenteras programmet till fullo. Fortsätt kika in på vår hemsida och följ oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna.

svante randlert

Drömledarskapet efter Covid-19
Svante Randlert, Business & People Advisor & founder of Wisory.se

HR – Profession och innovation. Dags för nästa kliv
Lena Bjurner, VD och generalsekreterare, Sveriges HR Förening

Lena_Hadad_arbetsförmedlingen

Kultur och kompetensförflyttningen på Arbetsförmedlingen
Lena Hadad, HR Direktör, Arbetsförmedlingen

Hej engagemang

 Kraften i ett starkt medarbetarengagemang
Johan Book & Niklas Delmar, medgrundare av HejEngagemang!

Därför ska du besöka Personal & Chef

Stort seminarieprogram

Personal & Chef Stockholm erbjuder tre scener med ett brett seminarieprogram som tar upp det senaste inom ledarskap och HR.

Ledande leverantörer på mässgolvet​

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom rekrytering, bemanning, utbildning, kontorslösningar, HR-Tech, friskvård, företagstjänster, förmåner, coaching och mycket mer.

Mötas, mingla & nätverka

Mötet mellan människor. Öga mot öga, leende till leende, ett skratt och ett fast handslag. Det är det Personal & Chef handlar om; att nätverka, byta erfarenheter, göra affärer, lära, diskutera och mingla – tillsammans med chefskollegor och HR.

Spara tid & pengar
- effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Diskutera, nätverka, gör affärer och gör kunskapsutbyten med våra utställare.

Ekonomi & Företag
Parallell mässa

Ekonomi & Företag – årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare går i vinter parallellt med Personal & Chef. Detta är en mötesplats för ekonomer och företagare att nätverka, hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. För mer information vänligen besök ekonomiforetag.se

Mässguide 2020

Få tips, nyheter och erbjudanden direkt i din mailkorg

Prenumerera på Personal & Chefs nyhetsbrev för att ta del av VIP-erbjudanden, nyheter och det senaste inom HR och ledarskap.

Samarbetspartners
Sponsor Digital & Techscenen
Scroll to Top